Afdrukken
roast

Barbecue Pork Roast


Description

Origineel van Paula Deen

Barbecue Pork Roast


Ingrediënten

  • 1/4 cup Worcestershire saus
  • 1/4 cup soya saus
  • 2 eetlepels honing
  • 2 eetlepel cider azijn
  • 3 teelepels lemoen sap
  • 1 teelepel fijne mosterd
  • 1 teelepel zout
  • 1/2 teelepel selderijzaad
  • 1/2 teelepel zwarte peper
  • 2 teentjs knoflook, gehakt
  • 1 (2 kilo) pork loin roast
  • 1 cup barbeque saus

Instructies

  1. In een kleine kom, meng de  Worcestershire saus, soya saus, honing, azijn, lemoen sap, mosterd, zout, selderijzaad, peper, and knoflook. Plaats de  pork loin roast in een grote afsluitbare plastic zak  en doe de marinade over de pork loin. Seal de zak dicht en laat het in de koelkast marineren voor minimaal 12 uur
  2. Verwarm oven of bbq to 165 graden c.
  3. Haal het vlees uit de plastic zak en leg het in een ovenschaal en verwijder de overtollige marinade. Roast pork loin op 165 graden for 2 to 2 1/2 uur, tot een kern temperatuur van 75 graden. Serveer met je favoriete BBQ saus
  4. .