Afdrukken
Boudin Blank

Boudin Blank


  • Auteur: jan aalvink
  • Voorbereidingstijd: 1
  • Kooktijd: 30
  • Totale tijd: 31 minuten
  • Methode: wellen

Description

Boudin Blank


Ingrediënten

Varkensbuik 1 kilo

Volle melk 600ml

Uien 300 gram

Hulpstof per kilo vlees:

Boter 28 gr

Zout 15 gram

Witte peper 2 gram

Hier vind u de benodigdheden


Instructies

Snij de uien in stukken en fruit ze aan in een pan met boter zonder kleur te maken.

Maal de varkensbuik op 5 mm door de molen.

Mix alle ingredienten door elkaar en meng ze tot een homogene massa met binding.

stop ze in varkensdarm 30/32

Afwellen in water van 80 graden voor ongeveer 30 minuten

Hierna afspoelen en koelen in koud water.

Bak ze hierna in de pan of grill ze op een bbq.

Voeding

  • Vet: 26