Afdrukken
Jagdwurst
Voorbereidingstijd: 2 uur
Kooktijd: 1/2 uur
Totale tijd: 20 minuut
Categorie: worst
Description
Jagdwurst – Duitse jacht worst
Ingrediënten
Varkensbuik 0,5 kilo
Varkensschouder 0,5 kilo
Colorozo zout 20 gram p/kg
witte peper 1 gr p/kg
Koriander 1 gr p/kg
Foeli 0,5 gr p/kg
Fijne zuivere mosterd 2 gr p/kg
Gember 0,5 gr p/kg
Instructies
Maal al het vlees door de 8 / 10 mm plaat
Meng het stevig met de hulpstoffen en stop het in een doorlatende darm 50mm
Je kunt het eerst warm roken voor 30 minuten en daarna garen in de rookkast of
Gewoon wellen in water op 78 graden tot de kern 68 graden bereikt heeft.
Laten afkoelen en 1 nacht in de koeling voor gebruik.
Voeding
- Vet: 25
Geef een reactie
Je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.