Over ons en online vlees bestellen

Ik ben Jan Aalvink. In 1992 heb ik mijn opleiding aan de Slagers Vakopleiding afgesloten. Tijdens mijn opleiding werkte ik vier dagen per week bij een ambachtelijke zelfslachtende slager, waar ik alle fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Daarna ben ik in 1994 bij Enkco Foodgroup gaan werken. In 2010 ben ik samen met mijn vrouw Aalvink vleesspecialiteiten gestart om een kwalitatief hoogstaand stukje vlees aan te bieden voor een redelijke prijs met gegarandeerde afkomst. Alles wat met het slagersvak en Low & Slow bbq te maken heeft, is mijn passie. Daarom ben ik Aalvink vleespecialiteiten gestart. Ik wil mijn klanten laten genieten van een (h)eerlijk stuk vlees uit eigen regio. En dat met de service dat het netjes gekoeld en gevacumeerd thuis wordt afgeleverd. Wij hechten veel waarde aan dierenwelzijn en duurzaamheid. Daarom maken wij de weg van wei tot op het bord zo klein mogelijk; al ons vlees komt uit de regio. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit leveren tegen een malse prijs.

Online vlees bestellen

Na jarenlang ervaring in het uitoefenen van ambachtelijk vakmanschap in de slagerij, sinds 2010 ook de mogelijkheid om ons vlees online te bestellen. Laat thuisbezorgen of haal je pakket op bij 1 van onze markten.

De voordelen?

Je schaft de versproducten dus rechtstreeks aan van de vakspecialist

Vers, gevacumeerd en gekoeld thuisbezorgd

Dus niet ingevroren!

Low and slow BBQ

Het echte Amerikaanse low and slow bbqen is een grote passie van ons.
Vandaar ook dat wij de echte Amerikaanse snitten vlees kunnen leveren zoals mooie steaks, brisket, ribroast en picanha. Binnen de bbq-wereld is Aalvink Vleesspecialiteiten ook uitgegroeid tot een bekende naam als het gaat om kwaliteitsvleesvoor op de bbq. Of het nou gaat om een officiële KCBS wedstrijd of een bbq met vrienden in de tuin, jouw bbq vlees bestel je bij ons.

Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. meer informatie hierover vind u op s-bb.nl